Toimitusehdot

Paitapuoti (Woten Paja y-tunnus 2209920-8) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen ja SEPA-maksualueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Paitapuoti pidättää oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.paitapuoti.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.
 

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.
 
Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa.
 

Toimitusaika

Postitamme tilauksen kun maksu on kirjautunut järjestelmäämme. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Paitapuodin verkkosivuilla.
 

Toimitusaika ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postikulut. Toimituskulut ovat 2,00 € / tuote ja yli kolmen tuotteen tilauksessa toimituskulua ei veloiteta. Toimitamme tilauksen kirjeenä, maksikirjeenä tai pakettina Itellan välityksellä.
 

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajainsuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
 
Asiakas lähettää vaihto- ja palautustuotteet Itellan kirjeenä, maksikirjeenä tai pakettina. Asiakas maksaa postituskulut, jotka Paitapuoti hyvittää asiakkaan tilille kun palautus on hyväksytty vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
 
Emme vastaanota postiennakkolähetyksiä, emmekä palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan asiakkaan pankkitilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen 14 vuorokauden sisällä.
 
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
*asiakasnumero, nimi, osoite ja puhelinnumero
*pankkitilin numero IBAN-muodossa
*lähetyksen mukana saamasi tilausvahvistus tai kopio siitä
*palautuksen syy (ei pakollinen)
 
Palautusosoite:
Woten Paja
Kulhontie 113
80260 Joensuu
 
Jos kirje, maksikirje tai paketti on vioittunut kuljetuksessa on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Itellaan.
 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.
 
Asiakkaan on ennen tilauksen tekemistä tutustuttava kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin.
 
Paitapuoti käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Jatka
Nopea haku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi haluamasi tuote.
Kielet
Finnish English
0 tuotetta
Toimituskulut

2,00 € / Tuote

Yli 3 tuotteen tilaukset ilman toimituskuluja.

Maksutavat